0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Ongetwijfeld heb je er ondertussen wel van gehoord, van AI. Wellicht heb je zelfs al eens iets geprobeerd met chat GPT. Maar voor ondernemers kan dat hele AI gebeuren nog wel eens heeeel erg handig blijken. 

De tech wereld heeft het op dit moment heel veel over AI wat het kan, waar men gevaren in ziet en hoe je het het beste kan gebruiken.

Ik ga me de komende weken verdiepen in een aantal tools en hoe je ze kan gebruiken:

Ik wil uitgaan van wat voor ondernemers met weinig personeel of zzp-ers nou echt de moeite waard is

een presentatie tool : Presentaties maken kan heel veel tijd kosten vaak is dit een van je eerste contactmomenten  dus het moet er wel goed uit zien….als we daar nou eens wat af zouden kunnen schaven……

Een tool die bijhoudt welke uren je waar aan spendeert: voor iedereen die een service biedt is het belangrijk bij te houden hoe je jouw tijd hebt ingedeeld zodat je weet welke uren je bij wie moet boeken.

en tools die helpt bij jouw online uitingen. van het mAken van posts voor social media tot  planningstools. Maar ook tools die je helpen met zoekwoorden. 

we gaan beginnen met Tools voor time tracking na wat uitzoek werk begin ik vandaag met het gebruik van Timely deze tool houdt bij wat ik in microsoft apps doe en wat ik in mijn browser doe. 

Het opzetten was letterlijk drie stappen om de basis in te stellen vandaag ga ik beginnen zonder verder iets te tweaken.

deze tool kan dus alleen mijn activiteit op mijn computer bijhouden. Dus is zeker niet voor alle beroepen  geschikt morgen ga ik een app zoeken die je op je telefoon kan zetten die dan ook mijn gps gebruikt etc. 

Maar voor nu gaan we eens kijken wat deze allemaal doet uit zichzelf Ik zal aan het einde van de dag eens kijken.

AI tools voor kleine ondernemers