0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Tools nummer 2 is niet zo’n groot succes als nummer 1(timely)

de installatie ging redelijk makkelijk via google presentations en dan op uitbreidingen klikken.  Daar stond hij bovenaan. Ik moest wel de pagina opnieuw laden om hem ook echt te kunnen gebruiken….

Na drie keer proberen slides te genereren  zat ik al aan mijn limiet en moest ik de betaalde versie installeren. Wat hij produceerde vond ik ook niet fantastisch. Ik wou een presentatie voor een webdesigner die een 5 pagina website voor iemand gaat maken en hosten onderhouden en de domeinnaamregistratie gaat voorzien.

Ik heb geen idee of het aan mijn prompt lag ( de opdracht die ik heb gegeven ) dus misschien is het een kwestie van vaker doen.

hieronder heb ik het resultaat van alledrie de prompts achter elkaar gezet.

 

Delen mag altijd....maar alleen als je denkt dat iemand er wat aan heeft natuurlijk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp