Tel: 06 51040595

Email: info@waalboerswebwereld.com

Branding is belangrijk!

Dit is ook zoiets waar veel bedrijven zich nog niet bewust van zijn.

Mensen vinden jouw bedrijf niet alleen maar leuk om de producten of diensten die je levert, maar ook om de manier dat je die levert.

Het gevoel wat mensen krijgen als ze met jouw bedrijf interacten is zo belangrijk.

Als jij als eigenaar de enige bent die namens het bedrijf spreekt en alle uitingen doet is dat niet zo’n probleem.Dan zit er sowieso wel een lijn in.
Maar ga je delen van je communicatie delegeren, dan is het zaak dat de klant daar niks van merkt.

Op dit moment doe ik nog alles zelf, maar ik heb wel alvast deze infograph gemaakt voor mijn eigen bedrijf zodat wanneer ik dit wil gaan uitbesteden ik het diegene wat makkelijker maak.

Ik ben zeker geen branding specialist en heb dit samengesteld aan de hand van wat brandingspecialisten zeiden dat belangrijk is.

Daarnaast heb ik templates gemaakt voor social media  die ik zelf nu al gebruik, zodat het in grote lijnen hetzelfde oogt.  Ik wordt nog weleens spontaan wat creatief…. dus ik heb gewoon een aantal posts in canva opgeslagen en als ik nu een bericht schrijf over dezelfde soort content dan pak ik de template waar ik eerder dat bericht mee heb gemaakt

 

 

Dus in het kort

  • zorg voor uniformiteit in jouw uitingen
  • gebruik templates voor socials
 
https://www.thebrandingjournal.com/ is een hele leuke site om eens rond te nuezen als je iets met branding gaat doen
en als je er echt voor wil gaan vind je hier een selectie van cursussen die je kan volgen

UPDATE Nadat er toch wel wat mensen aangaven de poster heel handig te vinden heb ik hem iets verder ontwikkeld. Voor €25,- is hij van jou!

Eén reactie