Als bedrijf wil je graag met 1 stem spreken.

Maar hoe doe je dat als je meerdere werknemers hebt?

Dan stel je richtlijnen op !

maar hoe communiceren we de richtlijnen dan naar onze medewerkers?

Uiteraard Communiceer je hier uitvoerig over met je personeel.

Zij zijn per slot van rekening het visitekaartje van jouw bedrijf, dus hoe ze communiceren is belangrijk!  En niet alleen voor de continuïteit van jouw bedrijf en daarmee jouw boterham!

Iets wat op dit moment natuurlijk helemaal hot is is sustainability. Als je wilt dat mensen jouw bedrijf daarmee gaan koppelen heb je er niet genoeg aan als jij dat alleen maar op jouw website zet. het is dan slim als jouw mensen ook regelmatig reageren op artikelen op dit gebied.

Als jij altijd op hetzelfde moment post van grote waarde publiceert zal een deel van jouw publiek op een gegeven moment weten dat je dat doet.

Bijvoorbeeld om 11 uur op woensdag een post plaatst over wat de papa’s met hun papadag deze woensdag middag kunnen doen.

Ik heb ook heel bewust dit voorbeeld genomen een artikel van grote waarde hoeft niet alleen maar over het vak te gaan een artikel is van grote waarde als jouw lezer er echt iets aan heeft. Geloof mij voor veel managers met jonge kinderen die ook hun kinderen willen zien opgroeien zijn ideeën over “de woensdag middag” van grote waarde.


Maar voor jouw medewerkers is het wel heel fijn als ze dit na kunnen lezen. En voor jou lijkt het mij heel geruststellend te weten dat ze de poster hebben om op terug te vallen.

Via de poster natuurlijk!

form communicatie

En hoe kom ik aan zo'n poster?

Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Wij sturen  een mail met een formulier wat u invult.

De volgende dag sturen wij u een poster zoals hierboven aangepast aan uw huistijl. 

Geïnteresseerd? De ingevulde poster af te drukken tot A3 formaat kost € 50,-

stuur onderstaand contact formulier met uw keuze!