0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Eindelijk...

de nieuwe website staat online

Een gesprek met een klant 2 weken geleden gaf me dat laatste zetje….. Mijn eigen website is eigenlijk altijd het ondergeschoven kindje geweest. Het schijnt een beetje te horen bij ondernemer zijn. Ik besteed mijn tijd liever aan de website van anderen dan aan die van mezelf.  Eigenlijk kan dat natuurlijk niet, want tja, potentiële klanten gaan toch even kijken op jouw website. 

Eerst was dat het punt waar potentials afhaakten en dat snap ik best. Hij was creatief, Ik had bijvoorbeeld een wereldkaart als navigatiemenu, maar alles wat ik tegen mijn klanten zeg over wat een website voor je moet doen deed hij juist niet! Dus een paar maanden geleden heb ik mijn website even achter een maintenance wall gezet

 2 weken geleden was er dus weer een klant die er wat over zei en dat was precies het zetje wat ik nodig had! Vandaag kan ik zeggen: 

Mijn Website Is Eindelijk Toonbaar

En daar houd ik het nu nog even op…Alles aan de achterkant moet nog gebeuren hoor, maar de voorkant ziet er weer aanvaardbaar uit! Nu heb ik iedere week een uurtje uitgetrokken om de SEO inrichting en Optimalisatie te verbeteren. Neus eens rond en vertel me vooral wat je ervan vindt! EN WEES ALSJEBLIEFT EERLIJK.