goede hosting is het begin

Het is tijd om terug te gaan geven!

ik heb in de afgelopen 1,5 jaar zo onwijs veel steun gekregen van mensen uit allerlei hoeken dat het tijd wordt om terug te geven. En ook niet onbelangrijk… ik denk dat ik ondertussen anderen ook echt kan helpen. Ik weet denk ik maar een fractie van wat er te weten valt, maar ik merk dat er telkens meer parate kennis in mijn koppie zit. En dat ik niet meer alles hoef op te zoeken.

Ik ben zelfs van enige waarde in een aantal Facebook groepen.

DUS tijd om terug te geven… ik ga de komende periode alle info die nu in mijn hoofd zit op papier zetten en naslagwerken van maken en ik zal die vervolgens gratis beschikbaar stellen.

Ik zal beginnen met SEO hoe, wat en waar met wordpress ?

er zijn legio artikelen over SEO, inmiddels heb ik er veel van gelezen. En vele zullen vollediger en beter zijn als deze.

 De opzet van dit artikel is hoe kan ik met niet al te veel moeite en minimale kennis toch iets doen?

Ik noem SEO “Google blij maken” erg kort door de bocht maar dat is wel waar het om draait. En waar wordt GOOGLE dan blij van? tja,  dat verschilt van jaar tot jaar…

 Google is al jaren bezig met via AI de UX te volgen van hun klanten. DE WATTES VAN WATTES?

google kijkt wat mensen fijne sites vinden en wat niet. Hoe zal ik je besparen? 

Ondertussen zijn ze er zo goed in geworden dat we telkens meer kunnen uitgaan van de echte user experience op jouw website en werken trucjes telkens minder.   

begin bij de hosting… snelle hosting die blijft innoveren is key!

Ik heb gekozen voor site ground hosting 

Ze zijn niet goedkoop maar wel zeer stabiel.  Ze zijn snel en hebben servers op verschillende continenten. Ze hebben een aantal hele handige tools voor wordpress en een heel fijn dashboard!! 

zeker als je een beetje angstig wordt van c-panel is dit een verademing. via bovenstaande link krijg ik een commissie. het enige minpunt is dat de support bij startup hosting te wensen overlaat. 

vanaf growbig topbedrijf!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn