Tel: 06 51040595

Email: info@waalboerswebwereld.com

Hossting en onderhoud van WordPress websites zijn twee essentiële aspecten van het beheer van een succesvolle website. Hosting verwijst naar de fysieke serverruimte waarop uw website wordt gehost en onderhoud omvat alle taken die nodig zijn om uw website up-to-date te houden en te zorgen voor een optimale prestatie.

Als het gaat om het kiezen van een hostingprovider voor uw WordPress-website, zijn er talloze opties beschikbaar, variërend van shared hosting tot VPS-hosting en dedicated hosting. Shared hosting is de meest voorkomende en betaalbare optie, waarbij u serverruimte deelt met andere websites. VPS-hosting en dedicated hosting zijn duurdere opties die meer controle en flexibiliteit bieden over de server en de resources die worden gebruikt.

Wij bieden standaard ruimte op een shared hosting account. maar kunnen ook een eigen hosting account voor u aanvragen. 

Voor het onderhoud van uw WordPress-website zijn er verschillende taken die moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw website veilig en up-to-date blijft. Dit omvat onder andere:

  • Updates van WordPress, thema’s en plugins: regelmatige updates zorgen ervoor dat uw website veilig blijft en dat eventuele bugs en kwetsbaarheden worden opgelost.
  • Back-ups maken: het regelmatig maken van back-ups van uw website is essentieel om eventuele verlies van gegevens te voorkomen.
  • Beveiliging: het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals een firewall, het gebruik van sterke wachtwoorden en het beperken van inlogpogingen is cruciaal om uw website te beschermen tegen hackers en malware.
  • Prestatieoptimalisatie: het optimaliseren van uw websiteprestaties kan de laadtijd van uw website verbeteren en de gebruikerservaring verbeteren. Dit omvat onder andere het gebruik van caching, afbeeldingsoptimalisatie en het minimaliseren van HTTP-verzoeken.
Wij doen dit standaard 2 x per maand, soms wachten we echter met het updaten van bepaalde plugins omdat de nieuwe variant nog niet stabiel is gebleken. bij security problemen doen we tussentijdse updates.

Het uitbesteden van hosting en onderhoud van uw WordPress-website aan een betrouwbare provider kan u veel tijd en stress besparen. Het kan u ook helpen om ervoor te zorgen dat uw website veilig en up-to-date blijft, zodat u zich kunt richten op het maken van waardevolle inhoud en het laten groeien van uw bedrijf.

Hosting en Onderhoud
Sven Kuijpers
Sven Kuijpers
2022-03-09
Professioneel maar toch persoonlijk. Werk nu al flink aantal maanden samen met Monique om de website van ons notariskantoor te onderhouden en verbeteren. Kan niet anders dan zeggen dat ik hier zeer tevreden over ben.
Floor van Loon
Floor van Loon
2022-02-08
Na een korte kennismaking was het mij snel duidelijk: ik vraag Monique om mij te helpen met mijn website! Dat was een goede zet. Ze denkt fijn mee, komt met oplossingen en laat mijn website lopen als een zonnetje. Dank Monique!
patrick struijk
patrick struijk
2022-01-29
Rianne Hekkema
Rianne Hekkema
2021-12-31
Elke keer weer een snelle reactie op mijn vragen en er wordt enthousiast meegedacht in mogelijkheden en oplossingen!
Sjoco “Sjoco”
Sjoco “Sjoco”
2021-12-22
Heel erg bedankt voor jullie tijd en inbreng. Vooral op het gebied van Analytics geeft dit mij veel waarde waardoor ik weet op welke content ik mij moet richten. Ik had al jaren Analytics draaien maar ik had niet de kennis en ervaring om er echt veel uit te halen. Het is fijn dat jullie wel deze ervaring hebben! Jullie 'out of the box' denken ervaar ik als prettig waardoor ik nieuwe inzichten en ideeën kan toepassen op mijn website. Dit is ook echt waardevol voor andere, dus blijf hier vooral mee door gaan! Daarnaast vind ik de snelheid waarmee jullie reageren fijn werken. Groeten, Sjoerd
Sandra Donkers
Sandra Donkers
2021-11-25
Deskundig en je krijgt echt snel een reactie op vragen, zodat je gelijk weerbericht kunt. Een aanrader!
martin koeman
martin koeman
2021-11-25