0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Als het goed is heb je nu een agenda die je kan gebruiken om artikelen te gaan schrijven. deze kan je gewoon op papier maken of in je online agenda zette natuurlijk. Ik vind het zelf fijn om hem op papier te hebben dan kan ik er makkelijk dingen bij kladderen etc. 

aan de hand van deze agenda kan je nu content gaan schrijven. als je het heel makkelijk vind om zelf te schrijven kan je dit helemaal zelf doen maar je kan natuurlijk ook een AI tool gebruiken as chatGPT. wat ikzelf vaak doe is een basis artikel schrijven en dan aan chatgpt te vragen of hij er op wil uitweiden. ALS JE CHATGPT GAAT GEBRUIKEN LEES DAN WEL ALLES NA EN CHECK OF JIJ HET MET DE CONTENT EENS BENT!

Om chatgpt goed te gebruiken is het handig om te weten hoe je hem dingen moet vragen; dit noemt ment ‘prompten’

waar ik Chatgpt heel veel voor gebruik is voor het corrigeren van mijn teksten . ik ben heel slecht in punten en komma’s bijvoorbeeld . Ik kopieer dan een tekst zet hem in chatgpt en vraag daarbij wil je deze tekst nakijken op spelfouten.

  en wat ik eerder al zei kan je van deze tekst een artikel maken van 3000 tekens van deze tekst heeft hij daarmee onderstaande gemaakt. Ikzelf vind dit nog te algemene informatie maar het geeft me wel een basis voor mjin artikel.

Titel: Effectieve strategieën voor het schrijven van content met behulp van ChatGPT

Introductie: Als het gaat om het schrijven van content, kan een goed georganiseerde agenda van onschatbare waarde zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan een fysieke agenda of een digitale variant, het hebben van een overzicht helpt bij het plannen en structureren van je schrijfwerk. In dit artikel ontdek je hoe je jouw agenda kunt gebruiken als leidraad voor het creëren van waardevolle content. Bovendien verkennen we de mogelijkheden van ChatGPT, een AI-tool die je kan ondersteunen bij het schrijfproces.

Agenda als leidraad: Een goed gestructureerde agenda helpt je om je gedachten te ordenen en je schrijfwerk effectief te plannen. Of je nu een papieren agenda verkiest voor notities en aantekeningen, of een digitale variant gebruikt om je planning bij te houden, het belangrijkste is dat je een systeem hebt dat voor jou werkt. Met behulp van je agenda kun je je tijd efficiënt indelen en ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt voor het schrijven van content.

Content schrijven met ChatGPT: Naast je agenda kan ChatGPT, een AI-aangedreven hulpmiddel, van onschatbare waarde zijn bij het schrijfproces. Als je moeite hebt met het corrigeren van teksten, zoals spelfouten of interpunctie, kan ChatGPT je helpen. Kopieer simpelweg je tekst naar ChatGPT en vraag het om de tekst te controleren op spelfouten. Het kan je helpen om grammaticale fouten te vinden en suggesties te doen om je tekst te verbeteren.

Effectieve strategieën: Om ChatGPT effectief te gebruiken, is het belangrijk om te weten hoe je het op de juiste manier moet ‘prompten’, oftewel vragen stellen. Een handige manier om ChatGPT te benutten, is door een basisartikel te schrijven en vervolgens aan ChatGPT te vragen om verder uit te weiden. Houd er wel rekening mee dat je altijd de gegenereerde content moet controleren en ervoor moet zorgen dat je het ermee eens bent.

Conclusie: Het hebben van een goed georganiseerde agenda is essentieel voor effectief schrijven. Het stelt je in staat om je gedachten te ordenen en je schrijfwerk efficiënt te plannen. Daarnaast kan het gebruik van ChatGPT als AI-tool je helpen bij het corrigeren van teksten en het genereren van content. Door je agenda te combineren met de kracht van ChatGPT, kun je je schrijfproces verbeteren en hoogwaardige content produceren.

Mijn eigen artikel zou er dan ongeveer zo uit komen te zien 

 

hoe je met een goede agenda en chatGPT makkelijk en snel een artikel schrijft

 Als het gaat om het schrijven van content, kan een goed georganiseerde agenda van onschatbare waarde zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan een fysieke agenda of een digitale variant, het hebben van een overzicht helpt bij het plannen en structureren van je schrijfwerk. In dit artikel ontdek je hoe je jouw agenda kunt gebruiken als leidraad voor het creëren van waardevolle content.En we kijken naar hoe je AI(chatGPT kan gebruiken om je te helpen met het schrijven van artikelen 

Agenda als leidraad: Een goed gestructureerde agenda helpt je om je gedachten te ordenen en je schrijfwerk effectief te plannen. Of je nu een papieren agenda verkiest voor notities en aantekeningen, of een digitale variant gebruikt om je planning bij te houden, het belangrijkste is dat je een systeem hebt dat voor jou werkt. Met behulp van je agenda kun je je tijd efficiënt indelen en ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt voor het schrijven van content. bedenk waar je het over wilt hebben die maand. een thema helpt heel erg om mensen die al iets van je gelezen hebben meer artikelen te laten openen.  Check ook even of er nog feestdagen of dagen van zijn waar je iets leuks over kan schrijven. 

Content schrijven met ChatGPT: Naast je agenda kan ChatGPT, een AI-aangedreven hulpmiddel, van onschatbare waarde zijn bij het schrijfproces. Als je moeite hebt met  zelf een heel artikel te schrijven of spelling is niet jouw ding ChatGPT kan je goed helpen met het corrigeren van teksten, zoals spelfouten of interpunctie.. Kopieer simpelweg je tekst naar ChatGPT en vraag het om de tekst te controleren op spelfouten. Het kan je helpen om grammaticale fouten te vinden en suggesties te doen om je tekst te verbeteren.

Effectieve strategieën: Om ChatGPT effectief te gebruiken, is het belangrijk om te weten hoe je het op de juiste manier moet ‘prompten’, oftewel vragen stellen. Een handige manier om ChatGPT te benutten, is door een basisartikel te schrijven en vervolgens aan ChatGPT te vragen om verder uit te weiden.je kan daarbij aangeven hoeveel tekens een tekst moet worden of in wat voor stijl je het geschreven wilt hebben. Houd er wel rekening mee dat je altijd de gegenereerde content moet controleren en ervoor moet zorgen dat je het ermee eens bent.

Conclusie: Het hebben van een goed georganiseerde agenda is essentieel voor effectief schrijven. Het stelt je in staat om je gedachten te ordenen en je schrijfwerk efficiënt te plannen. Daarnaast kan het gebruik van ChatGPT als AI-tool je helpen bij het corrigeren van teksten en het genereren van content. Door je agenda te combineren met de kracht van ChatGPT, kun je je schrijfproces verbeteren en hoogwaardige content produceren.

Ik schrijf op deze manier in 1 uur tijd 2-3 artikelen. inclusief afbeeldingen  gemaakt met canva vanuit mijn brand hub