Online aanwezigheid is essentieel voor elk bedrijf. Een website hebben is niet genoeg; je moet er ook voor zorgen dat mensen jouw website kunnen vinden. Hoog in Google staan is daarbij nog altijd belangrijk. Met de RankMath Pro-tool kun je pagina voor pagina jouw website optimaliseren voor zoekmachines. Maar hoe werkt dat dan?

Om een pagina te optimaliseren, moet je weten op welke zoektermen mensen zoeken als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. Vervolgens moet je deze zoekwoorden op strategische plekken op jouw website laten terugkomen. Daarna wil je monitoren of dit daadwerkelijk tot meer bezoekers leidt. Dit kun je bijvoorbeeld doen met Google Analytics.

Hiervoor heeft Google fantastische tools, zoals Google Keyword Planner en Google Trends. Helaas zijn deze niet heel gemakkelijk in gebruik. Daar help ik graag bij en als je het naar een nog hoger plan wil tillen breng ik je graag in contact met experts.

Ook social media is een belangrijk onderdeel geworden van jouw online aanwezigheid. Maar op welk kanaal vind je jouw doelgroep en wanneer kun je daar het beste posten? Wat is de beste soort content voor jouw bedrijf? Door een effectieve social media strategie te implementeren, kun je jouw merk meer zichtbaarheid geven en meer interactie krijgen met je doelgroep.

Hieronder vind je een aantal relevante blogs die je alvast op weg kunnen helpen met jouw online aanwezigheid: 

online aanwezigheid

Blogs over Online aanwezigheid

hoe gaat het met de socials 2023?

In dit artikel kijken we naar de groei van de verschillende social media kanalen, hun groei en de leeftijd van de gebruikers. Belangrijke data om te beslissen op welk kanaal je actief wilt zijn.

Lees verder »
Branding

branding

Branding is belangrijk! Dit is ook zoiets waar veel bedrijven zich nog niet bewust van zijn. Mensen vinden jouw bedrijf niet alleen maar leuk om

Lees verder »