0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Wie ben ik?

Ik ben de dochter van een ondernemer pur sang! Van jongs af aan heb ik hier al interesse in en luisterde dan ook graag mee als mijn vader zakelijke besprekingen had. Ik heb dan ook altijd al een eigen bedrijf willen hebben. Vroeger wist ik zeker dat dat iets in de HORECA zou worden, maar nu ik moeder ben voelt dat niet als de ideale situatie.

4 jaar geleden kreeg ik de kans om te kijken hoe ik mijn leven dan wil invullen. Naast horeca is creatief bezig zijn ook een tweede natuur. Alles wat je met je handen kan doen heb ik zeker al eens geprobeerd. van macramé tot kasten bouwen en alles daartussen.

Daar op voortbordurend ben ik gaan kijken hoe je met creativiteit ook een eerlijke boterham kan verdien. mijn zoektocht op het internet bracht mij op ondernemen op het internet. Eerst heb ik een paar code talen geprobeerd maar toen kwam ik wordpress tegen….Er ging een wereld voor me open. Inmiddels doe ik dit alweer drie jaar en vind ik het nog steeds heel erg leuk!

Verder heb ik een groot hart voor de natuur en ben me zeer bewust van de enorme impact die wij als mensen hebben op de aarde. door bewuster te leven probeer ik mijn eigen impact te minimaliseren. 

Voordat we kinderen kregen reisden mijn man ik graag en veelvuldig. Ik heb altijd een grote interesse gehad in hoe andere mensen leven. Op onze reizen probeerde ik hier altijd iets van mee te krijgen. Een nacht kamperen op het land van een echte “outbacker” of een nacht doorbrengen bij een gezin in de amazone zijn voor mij echt magische ervaringen geweest.

Dat is in een notendop wie ik ben!