0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Use Case webdesign Morene Coaching

Sandra kwam met de vraag om de website wat meer van het nu te maken en om haar te helpen de spam onder controle te krijgen

Voor Morene Coaching hebben we in het begin het design van de website aangepast en functionaliteiten toegevoegd. Daarnaast hosten en onderhouden we de website.

 Ook helpen we haar als ze met haar content te plaatsen, als ze ergens niet uit komt.

De website is gebouwd met mijn gebruikelijke mix van WordPress, Elementor Pro en Rankmath Pro. uiteraard een anti spam en diverse Google diensten gekoppeld.

Met Sandra samenwerken is heerlijk! Het is een echte onderneemster met een hele eigen visie. Soms geef ik haar adviezen over “hoe het Internet het verwacht….” en regelmatig krijg ik dan terug:” leuk voor ze, maar ik wil het zo!”

Wat ik ook heerlijk vind is dat Sandra het telkens minder spannend vind om echt te gaan bouwen. Af en toe krijg ik een appje van haar wil jij eens kijken of mijn pagina zo een beetje goed in elkaar zit? en dan heeft ze van scratch zelf een pagina gebouwd.

Voor Sandra was het belangrijk dat ze gewoon kon bellen als er iets is. Dat ze niet via chatbots naar tutorials wordt gestuurd en dus na een een half uur op de pagina van haar hosting bedrijf nog geen steek verder is.

Wil je de website in actie zien ? 

 https://www.morene-coaching.nl/

en dit is wat ze er zelf over zegt

Sandra Donkers
Sandra Donkers
2021-11-25
Deskundig en je krijgt echt snel een reactie op vragen, zodat je gelijk weerbericht kunt. Een aanrader!