0651040959| monique@waalboerswebwereld.com

Use Case webdesign
TPS-tennis

Patrick had een functionerende maar verouderde site waar hij wel wat mee wou maar niet wist wat

Hij kwam in eerste instantie bij mij met een vage vraag: “ik wil wat anders maar weet niet wat.”

In fases hebben we de website verbouwd eerst naar acceptabel niveau en inmiddels is het echt een mooie site geworden.

tps-tennis
TPS site mobiel

De website is gebouwd met mijn gebruikelijke mix van WordPress, Elementor Pro en Rankmath Pro. uiteraard een anti spam en diverse Google diensten gekoppeld.

Patrick is precies de soort klant waar ik graag een project mee doe. Een hele drukke ondernemer met chronische tijdnood.

Het begon, net als veel van mijn opdrachten, met het opnieuw ontwerpen van de website. Gaandeweg het proces kwamen we erachter dat er aan de hostingkant echt een nieuwe partij nodig was. Waar dit eerst nog wat moeilijk was voor de klant om te accepteren, er was een persoonlijke relatie met de vorige partij, is hij nu erg blij met de beslissing. Een paar simpele toevoegingen zorgen ervoor dat hij beter te bereiken is voor zijn klanten. de snelheid is verbetert.

De website zelf is twee keer verbouwd. Met het eerste ontwerp was hij nog niet tevreden (ik eigenlijk ook niet) maar wat het dan wel moest worden…. Na een paar maanden belde hij heel enthousiast op; ” IK WEET WAT IK WIL!”

Aan de hand van zijn idee hebben we de website een nieuw smoel gegeven. 

Wil je de website in actie zien ? 

https://tps-tennis.nl/