Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

wat doen jullie precies?

een vraag die ik regelmatig hoor is maar wat doe je dan precies, tja best veel eigenlijk maar de rode draad door het geheel is ondernemers helpen met hun website. Grofweg helpen we op twee vlakken;

we helpen u met het bouwen van uw website 

we helpen u met de verschillende mogelijkheden die google bied.

Een website hebben de meeste bedrijven ondertussen wel. Veel websites van kleinere ondernemers gebeurt echter te weinig mee om ook echt iets bij te dragen aan de onderneming. En dat werkt zeer demotiverend, wat ik goed begrijp. Ik ken geen ondernemer die namelijk zo ruim in zijn tijd zit om zich hierin te verdiepen EN de meeste ondernemers vinden het ook helemaal niet leuk om mee bezig te zijn.

Mijn doel is het zo makkelijk te maken dat het voelt alsof ze het al jaren doen. hoe doen we dat? wij bouwen de website op, zetten er een SEO tool op en bereiden hem voor zodat de ondernemer er alleen nog maar content in hoeft te zetten. Maar zelfs dat maken we zo makkelijk mogelijk.

Voor iedere pagina maak ik een instructiefilmpje waar ik je laat zien wat je waar moet doen en welke dingen belangrijk zijn voor het gebruiksgemak van de klanten. hieronder een voorbeeld.

 

Daarnaast helpen we ondernemers graag met het effectief gebruiken van de verschillende google diensten.

Voor iedere kleine ondernemer is bijvoorbeeld een google my business zeer effectief.

Daarnaast vindt ik het belangrijk dat je als ondernemer weet wat er met je website gebeurt dit achterhaal je het makkelijkst met een combinatie van;

Google search

Google analytics

Google data studio

 en omdat allemaal aan jouw website en aan elkaar te koppelen google tag manager.

Veel ondernemers vinden dit spannend, zijn bang voor de AVG of beginnen eraan maar lopen vast.

Google diensten Koppelen

We vinden het belangrijk dat alle data bij  het bedrijf blijft.

Om daarvoor te zorgen maken we eerst een g-mail account aan voor uw bedrijf. Dit is het email adres waar we alle diensten aan koppelen en die we als we alles geïnstalleerd hebben aan u overdragen .

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.