Mijn website EINDELIJK toegankelijk gemaakt
voor mensen met een beperking!

waalboerswebwereld

Ken je dat, zo’n lijstje met to-do dingen waar je nooit aan toe komt?

Aan het einde van het jaar voel ik altijd de druk om al die dingen die ik mezelf had voorgenomen eindelijk te doen. die druk voel ik eigenlijk veel vaker maar aan het einde van het jaar trekt mijn snelkookpan het echt niet meer en moet ik met dat lijstje aan de slag.

Maar op de een of andere manier zijn mijn momenten onder druk zeer productief….,

Dit jaar staat dat lijstje vol met dingen die ik eigenlijk nog anders wil aan mijn eigen site en delen van mijn bedrijf die ik zo graag anders zou inrichten. 

Iets waar ik heel gepassioneerd over ben, is dat iedereen in de maatschappij mee moet kunnen draaien in de maatschappij en dat wil ik heel graag in mijn bedrijf doorvoeren. Mensen met beperkingen een kans bieden op een normale baan is daarin mijn ultieme doel. 

Vandaag heb ik hier de eerste stap in genomen en een goede plugin gevonden die een groot aantal problemen met toegankelijkheid oplost.

Ik ben benieuwd hoe hij wordt ervaren door de mensen voor wie hij is bedoeld. 

alle feedback is welkom en wil je weten welke plugin het is bel me gerust eens!