Tel: 06 51040595

Email: info@waalboerswebwereld.com

welke Tool zou jij hiervoor gebruiken?

Ja dit is zo’n vraag die best persoonlijk is….
Ieder persoon is anders en zoekt dus ook wat anders.

Vaak beantwoord ik deze vraag door eerst te zeggen welke tool ik gebruik ,maar wel gelijk aangevuld met: “dit is echt even een zoektochtje wat je zelf moet doen .”

Ik raad mensen wel altijd de volgende drie dingen aan om die zoektocht nuttig en niet nodeloos lang te maken.

 

  1.  Begin met een artikel van dit jaar over de soort tool die je zoekt. Zoek je een fotobewerkingstool dan zet je in google “Beste fotobewerkingstool 2022”. kijk in de zoekresultaten wie het artikel heeft geschreven. Grote hostingbedrijven als Strato, Go daddy en siteground  of bijvoorbeeld een wordpress, shopify of vistaprint zou ik hier als bron voor zoeken. Dit zijn allemaal bedrijven waarvan de klanten dit soort tools regelmatig nodig hebben en ze hebben er zelf belang bij hun klanten hier goed over te informeren.
    Ik denk altijd ok:” wie heeft er belang bij dat dit goed gaat?” Voor een planningstool voor social media zal ik dus eerst artikelen bekijken van grote social media kanalen. En dit geldt voor meer als alleen tools. hostingbedrijven idem dito wil ik een wordpress website bouwen dan interessert het mij geen ene #$%^ hoe magento het op hun servers doen.
  2.  Kijk even op de website van Capterra deze hebben een hele handige review tool voor een grote variëteit aan software. waarbij je ook nog eens een aantal producten kan selecteren om te vergelijken met elkaarhttps://www.capterra.com/
  3.  kijk hoe de klantenservice etc. geregeld is dat als je een keer hulp nodig hebt je er niet op dat moment achter komt dat de helpdesk 1 x per week een uur bemand is”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *