Monique met laptop

Monique Pielage-Waalboer

"Wat voor mij voorop staat is dat mijn klanten verkopen wat ze willen verkopen. Het uitzoeken hoe we dat online het beste kunnen doen en wat voor stappen we moeten nemen, vind ik fantastisch! Daar bijt ik dan ook graag mijn tanden in. Daarnaast ben ik altijd aan het zoeken naar mensen die iets kunnen toevoegen aan mijn bedrijf en die iets kunnen betekenen voor mijn klanten. Het gaat er niet om wat je kent, maar wie je kent."

Hennie bureau

Hennie Waalboer

De Dino van ons bedrijf is zelf jaren ondernemer geweest en vindt het geweldig om zijn opgedane kennis in te zetten in deze jonge onderneming. Daarnaast heeft hij zich het afgelopen jaar gespecialiseerd in google analytics en maakt hij het nu mogelijk om uw site op allerlei vlakken te analyseren. Iets waar we dankbaar gebruik van maken!

dattan logo

Dattan

Dattan - creatieve studio voor identiteit & interactie We maken corporate creaties waar een prettige ervaring van de gebruiker centraal staat. Dit zijn duidelijk toegankelijke producten waar iedereen graag naar kijkt. Denk hierbij aan: websites, apps, games, animaties, infographics, campagnes & presentaties.

netwerk

specialisten

Niemand kan alles goed doen. Onderdeel van succesvol zijn is weten waar je kracht ligt, maar ook wat je beter uitbesteedt. Daarom werk ik graag samen met een aantal specialisten. Eén van de vele voordelen van dingen op het web doen, is dat samenwerken letterlijk vanaf iedere plek ter wereld kan, zolang er maar internet is. Zo werk ik samen met specialisten uit Mexico, USA, India, Thailand, Duitsland en Engeland. Al mijn relaties heb ik middels een test case gescreend voordat ik echte opdrachten aan ze geef.